SİVAS / GÜRÜN - Gürün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gürün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ŞUĞUL MAH. ÖREN 36 SK. NO 1B GÜRÜN / SİVAS
Vizyon
Vizyonumuz; Gürün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çalışanları olarak öğrencilerimizi; mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip, sürekli gelişen ve değişime açık, alanında yüksek öğrenime yönelebilen, ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, insani değerlerle donatılmış, Atatürkçü Düşünce Yapısına sahip, demokratik, laik ve insan haklarına saygılı, endüstrinin ihtiyaç duyduğu girişimci ve üretken önder bireyler yetiştirmek hedefimizdir.
Misyon
Misyonumuz; Atatürk ilke ve inkılaplarının rehberliğinde insani değerleri yüksek, mesleğini iyi bilen, kendini geliştirebilen, nitelikli teknik eleman yetiştirmektir. Gürün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bu ilkeden hareketle onları hem milli hem de çağdaş değerlerle donatılmış, özgüveni gelişmiş, sosyal kişilikli ve başarılı bireyler olarak hayata hazırlamak için varız.
Belediye Servisleri ile sağlanmaktadır.
Şuğul Mah. Ören 36. Sokak
İlçe merkezine uzaklık 5 km